Retete Personale

Pasta tartinabila din pecie de porc.
Aniversari si sarbatori religioase, Aperitive, Delicatese delicateturi si "mofturi culinare", Porc, Porcarele (Preparate din porc), Retete Personale

Pasta tartinabila din pecie de porc

Continui promisiunea facuta la ultima reteta scrisa, de a incepe din timp pregatirea porcarelelor pentru iarna, care obligatoriu se testeaza in timpul sarbatorilor de iarna in cadrul meselor servite in familie. Am cumparat carne din […]

Sufleu de conopida cu ciuperci.
Retete Personale, Sufleuri

Sufleu de conopida cu ciuperci

In retetarul familiei pastram un obicei mostenit de la parinti, in special cand luam masa de pranz impreuna si anume: un aperitiv la inceput este bine venit oricand, supa sau ciorba rareori lipseste la felul […]

Tuslama din burta de vita.
Burta, Retete Personale

Tuslama din burta de vita

O data cu venirea sezonului rece, hainele mai groase sunt scoase de pe umerasele din dulapuri. In teoria culinara, meniul zilnic se imbogateste cu retete pregatite din carne ceva mai grasa (porc, oaie), preparatele culinare […]