Afumaturi

Omleta cu porcarele

Cum apar rosiile romanesti pe piata, imi amintesc ca in ultimul borcan cu porcarele (carnati si carne afumata, puse in untura de porc, la Craciun) au mai ramas cateva bucati de carnat si de carne […]

Ochiuri cu porcarele si ciuperci

Pentru zilele Craciunului, traditional, la micul dejun, se servesc tot preparate din carne de porc.  In afara de preparate reci – toba, caltabos, lebar, sorici, sunca afumata sau sunca fiarta si data cu boia, piftie, se pot servi si preparate […]

Omleta cu porcarele si ciuperci

Ziua, caldurile s-au mai potolit, iar noaptea chiar se simte nevoia sa te invelesti cu o paturica subtire. Poti tine geamurile deschise, sa faci chiar putin curent prin casa, fara a fi in pericol sa te invadeze […]

Iahnie de fasole boabe, cu porcarele

Fasolea boabe este considerata de catre noi romanii un aliment de baza, existand multe retete in bucataria stramoseasca. Mie imi place fasolea gatita oricum, singura conditie este sa fie facuta de catre mine.    😀 Cand […]