Aperitive

Pasta tartinabila din pecie de porc.
Aniversari si sarbatori religioase, Aperitive, Delicatese delicateturi si "mofturi culinare", Porc, Porcarele (Preparate din porc), Retete Personale

Pasta tartinabila din pecie de porc

Continui promisiunea facuta la ultima reteta scrisa, de a incepe din timp pregatirea porcarelelor pentru iarna, care obligatoriu se testeaza in timpul sarbatorilor de iarna in cadrul meselor servite in familie. Am cumparat carne din […]

Mic dejun copios, cu de toate.
Aperitive, Retete Personale

Mic dejun copios cu de toate

De cele mai multe ori, micul dejun reprezinta punerea la cale a stomacului oricaruia dintre noi, dupa cerintele muncii noastre legat de efortul fizic/ efortul intelectual, pentru lucrul cu un echipament tehnic mai mult sau […]

Pane'-uri din clatite umplute cu carne si cas afumat.
Aperitive, Delicatese delicateturi si "mofturi culinare", Esente, prafuri si condimente preparate in casa, Pui si gaina, Retete Personale

Pane’-uri din clatite umplute cu carne si cas afumat

Nu cred sa existe chiar printre tinerele gospodine, cineva care sa nu fi pregatit macar o singura data aluat pentru clatite, sa fi pus un polonic din aluatul pregatit, intr-o tigaie bine incinsa si sa […]