Omleta prajina papara

Omleta cu ficat de gasca este gata pentru servit la micul dejun.

Omleta cu ficat de gasca

Un mic dejun, destul de consistent este recomandat nu numai de catre nutritionisti, dar si de catre medicul specialist de medicina muncii, in conditiile in care se pleaca la serviciu cu stomacul deja „pus la […]

Omleta cu creier de porc, la cuptor

Creierul si maduvioarele, dar si maruntaiele (rinichi, ficat, inima, splina) sunt neglijate pe nedrept de catre master chef – ii din bucataria romaneasca actuala (o amestecatura de influente straine), chiar as zice ca se desfasoara […]

Omleta cu porcarele

Cum apar rosiile romanesti pe piata, imi amintesc ca in ultimul borcan cu porcarele (carnati si carne afumata, puse in untura de porc, la Craciun) au mai ramas cateva bucati de carnat si de carne […]

Papara cu napi si smantana

Este prima data cand gatesc napi. Ce sunt napii ? Niste radacinoase, care cresc in pamant, precum cartofii. Napii sunt dulci, ceva mai dulci, decat cartofii dulci. Seamana la forma, cu ghimbirul. Napii i-am gasit la […]

Omleta cu porcarele si ciuperci

Ziua, caldurile s-au mai potolit, iar noaptea chiar se simte nevoia sa te invelesti cu o paturica subtire. Poti tine geamurile deschise, sa faci chiar putin curent prin casa, fara a fi in pericol sa te invadeze […]