Retete Personale

Gusa de curcan umpluta cu carne

Cand cumpara o zburatoare mai mare (curcan, gaina rasa grea) multe gospodine sunt in dilema ce sa faca cu gusa (partea cu multa grasime si piele). Multe din gospodinele tinere ajung la solutii extreme: o […]

Bors de peste proaspat

Cumperi de la pescarie un crap romanesc sau o platica, de vreo 1-2 Kg. Merge si caras mare, somn, stiuca, salau, biban. Cureti pestele de solzi si de intestine. Nu ezita sa culegi grasimea alba […]

Rasol din peste proaspat

Cumperi de la pescarie peste proaspat (vezi la saramura de peste cum verifici daca pestele este proaspat), stiuca sau somn, bucati intregi de 1-1,5 Kg. Merge si crap romanesc, avat, mreana. Cureti pestele de solzi […]

Saramura de peste proaspat

Cumperi de la pescarie peste proaspat (biban, caras, crap, lin), intreg, la 1-1,5 kg/ bucata. Cum stii daca pestele e proaspat ? Ochii sunt limpezi, clari, cu irisul negru pronuntat (fereste-te de pestele cu ochi […]