La pranz, in timpul siestei, butonand cu telecomanda prin programele de la televizor in cautarea vreunui documentar despre natura, cu pasari si animale, dau de un bucatar vestit care calatorea prin Scotia, in cautare de […]
Drob
Drob de ied crescut in “batatura”
In familia mea, carnea de miel este preparata in special la sarbatoarea de Paste. Carnea de oaie este gatita ori de cate ori gasesc la piata (la producatori) carne care sa-mi placa – proaspata, de […]
Drob din maruntaie de curcan
Chiar daca a trecut Pastele, o reteta de drob din maruntaie de curcan (inimi, pipote, ficatei) poate fi pregatita oricand. Maruntaie de curcan se gasesc refrigerate, in pungi separate pe categorii, in magazinele specializate in vanzarea […]
Drob delicat din maruntaie de ied, tocate la barda
Drobul este un preparat, care conform traditiei culinare romanesti se face la Paste, din maruntaiele (ficat, rinichi, inima, plamani) mielului sau ale iedului, pe care il cumperi pentru masa festiva. Prapurele animalului se foloseste pentru a pune […]
Drob din burta de vita cum fac eu
Am gasit prin market, burta de vita prefiarta, inghetata. Se gaseste in macelarii sau in magazinele proprii, de desfacere, ale producatorilor, burta de vita, curatata si portionata. Aceasta din urma este mai valoroasa, ca materie […]