Drob

drob din maruntaie de ied miel 2
Drob, Retete pentru Paste, Retete Personale

Drob delicat din maruntaie de ied, tocate la barda

Drobul este un preparat, care conform traditiei culinare romanesti se face la Paste, din maruntaiele (ficat, rinichi, inima, plamani) mielului sau ale iedului, pe care il cumperi pentru masa festiva. Prapurele animalului se foloseste pentru a pune in el, umplutura. Se poate face drob si din maruntaie de vitel sau porc (ficat, rinichi, inima), acordand o atentie deosebita […]

Drob, Retete Personale

Drob din burta de vita cum fac eu

Am gasit prin market, burta de vita prefiarta, inghetata. Se gaseste in macelarii sau in magazinele proprii, de desfacere, ale producatorilor, burta de vita, curatata si portionata. Aceasta din urma este mai valoroasa, ca materie prima, utilizata in bucataria casei. Si gustul este deosebit. Prima varianta este mai simplu de preparat. Recomandarea mea este pentru burta curatata, […]