Trebuie sa recunosc – sunt un mare pofticios, care fiind si destul de curios din fire, devin gurmand, una – doua. Imi place sa experimentez. Ma uit pe site-uri de bucatareli, privesc cu placere la […]
Carne tocata
Tocaturi folosite in retete.
Macaroane cu carne tocata ca la mama acasa
Retetele din batrani, mai elaborate, sunt mai mereu criticate, de catre nutritionisti, datorita consistentei lor. Nefiind retete rapide, usor de prelucrat, nu sunt agreate de catre restaurante. Numai la pensiunile montane, mai poti intalni uneori, “retete grele”, in […]
Sarmale cu carne de vitel pentru Paste
In familia mea, la masa de pranz de la Paste, se mananca sarmale din carne tocata – pulpa de vitel, piept de pui sau piept de curcan. Pentru anul acesta am facut sarmale din carne de vitel. […]
Gusa de curcan, umpluta, la gratar
Pare cam ciudat, ca o pasare destul de mica ca si greutate, precum curcanul, are gusa si cel putin la fel de ciudat, ca gusa curcanului se poate umple si se pregateste ca atare. Nu ar […]