Mi-am adus aminte de anii studentiei cand serveam masa la cantina studenteasca, unde aveam un bucatar moldovean. Pe vremea aceea, ca sa se poata spune de la tribuna congreselor ca studentii participau la activitati gospodaresti, […]
Porc
Porcarele pentru iarna
Nu am mai pregatit in casa, porcarele, de vreo 4-5 ani. Copii au terminat facultatea, prin market-uri se mai gaseste cate ceva, apropiat de pretentiile mele, am facut economie de timp si de ce nu, am lenevit. […]
Ciolan afumat de porc perpelit la cuptor
Taranii romani se respecta cu bunataturi, ori de cate ori au ocazia. Munca la camp ii obliga sa manance consistent, fara a sta prea mult prin bucataria de vara (bucataria din curte), unde vara caldura […]
Carnati din carne de porc cum fac eu
Te duci la macelarie sau la magazinul propriu de desfacere al unei ferme de porci si cumperi spata de porc (bucati mari, de culoare rozalie, cu iz de proaspat), care se vinde drept carne de lucru. Te uiti sa aiba si […]