Retete Personale

Retete Personale

Macrou congelat pregatit la cuptor

Treci pe la pescarie si cumperi vreo 3 Kg de macrou congelat (pesti mari, sa fie cam 5-6 bucati). Il lasi sa se dezghete pe trei sferturi, la temperatura camerei. Cureti pestele de mate, tai capul si varful cozii, le arunci. Il speli bine si lasi la scurs. Portionezi pestele in bucati de 2-3 cm grosime. […]

Retete Personale

Mancare de vinete cu tartite de curcan

Cumperi din market vinete negre (nu roscate) lunguiete si subtiri (au seminte putine) si tartite de curcan refrigerate.   Cureti tartitele de curcan, le parlesti, le speli si le lasi la scurs intr-o sita. Sa nu uiti sa scoti glanda de grasime (motul ala sub care este punga de grasime) din fiecare tartita, altfel aceasta va fi amara. […]

Retete Personale

Gusa de curcan umpluta cu carne

Cand cumpara o zburatoare mai mare (curcan, gaina rasa grea) multe gospodine sunt in dilema ce sa faca cu gusa (partea cu multa grasime si piele). Multe din gospodinele tinere ajung la solutii extreme: o arunca pur si simplu. Mare eroare. Se transeaza gusa cu piele, grasime si cu ceva carne de la pasare. Daca se […]