Se cumpara neaparat peste proaspat (biban, platica, caras, crap), bucati mai mari (700-800 grame), cu mare atentie (ochii sa fie limpezi, branhiile de un rosu aprins, cand il apesi pe solzi sa revina imediat). Il cureti de solzi (daca reusesti la biban esti insistent nu gluma) si de intestine, il speli bine si il lasi sa se scurga de apa.
Pregatesti legumele ca la reteta cu gaina la cuptor.
Crestezi pestele pe ambele parti (daca este mai mare), pui pe el sare, piper, ardei iute, menta, ghimbir, ulei, zeama de lamaie. Intinzi cu mana (adica il mangai putin), pe ambele fete. Il pui deasupra legumelor si bagi tava in cuptorul incins, pentru cca. 40 de minute, la foc potrivit. Te mai uiti sa nu se arda, il intorci. Nu cumva sa pui apa sau alte lichide. Au legumele proaspete destula apa. Daca vrei sa vezi cind este gata, bagi varful cutitului langa cap, unde carnea trebuie sa fie facuta (de un alb mat).
Se serveste obligatoriu cu un vin alb demisec. Poti pune mujdei de usturoi.
Pofta buna !
Excellent website you have here but I was wondering if you knew of
any community forums that cover the same topics talked about here?
I’d really like to be a part of online community where I
can get advice from other knowledgeable people that share the same interest.
If you have any recommendations, please let me know.
Many thanks!
Do not fail to improve on your which processor is best to chop up food
[Leon] comprehension!